Clariano Trail 2017


16665319_1880204285590206_8119457761238269907_oEl passat diumenge 12 de febrer vaig anar per primera vegada al Clariano Trail, la prova de trail d’Ontinyent. Ens esperava una ruta de 26.7 km i +1300m. El dia va començar nuvolat i així es va quedar tota la jornada, inclús va amagar amb ploure pero es va quedar en res. Vist l’oratge, deixe la gorra, tampoc agafe xubasquero i em pose dues samarretes, una de mànega llarga i la curta del Club damunt. La cursa comptava amb 5 llocs on suministraven beguda i algo de menjar així que opte per no portar motxila ni renyonera: un gel i una barreta a la butxaca i prou. Anirem lleugerets.

Eixim mes de 200 participants puntuals i anem fent ruta passant pel Pou Clar i iniciant després la primera ascenció important. Ens esperavem 3 mes: Alt de Ponce, Alt de Castellar i l’Alt de Torrater. La major part sendes i alguns trams de pista amb algunes zones tècniques, i mes per la hometat que feia que la roca llissa relliscara. Ja ens havien advertit que el riu venia crescut i van reforçar els passos pel Clariano amb taulons i pedres per no tindre que xafar l’aigua i superar-lo sense problemes.

Faig la carrera a bon ritme encara a partir del km 20 el cos es ralentitza i l’Alt de Torrater fa honor al seu nom. Perd algunes possicions pero l’objectiu era acabar be, anar al meu ritme i fer el que puguera. I així va ser: vaig quedar el 36 de la classificació general amb un temps de 2 h 57 minuts i segon Classificacióde la categoria Master!!

Un recorregut interessant amb alguna zona que coneixia encara que la major part no les havia xafat.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Corrent per la muntanya, General, Muntanya i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari