Sobre Remitjons

DSC_0001Este és un blog personal de Francisco J. Martínez García que preten servir per a donar pinzellades de temes diversos que crec interessant compartir.

Temes com el medi ambient, la fotografia, la muntanya, articles d’opinió, sobre Novelda i la comarca i mes coses que s’em vaja ocurrint.

Personalment ja estic cansat de penjar coses importants en facebook (reflexions, enllaços, etc.) i després no poder recuperar-los. Amb la qual cosa, ho penjaré des d’aquí i s’enllaçarà automàticament a Facebook i a Twiter per a continuar en contacte amb les persones que em segueixen i amics i amigues. I sempre, jo o qualsevol de vosaltres, podreu trobar tot allò que he penjat a través del buscador, les categories o les diferents pestanyes de Remitjons

Per què el nom de Remitjons? En valencià, amb esta paraula dessignem els troços incomplets o parcials que no donen per a una unitat de certa entitat. Fins i tot, entre els valencianoparlants m’he trobat, quan he pronunciat la paraula, amb una sensació d’haber-la redescuberta o no gastar-la i certa alegria per tornar a sentirla. En resum, no parlaré soles de política, o de medi ambient, que son la cara més coneguda de la meua activitat. Recomanar un llibre, una película, una ruta per la muntanya, contar com va l’hort, un viatje o qualsevol altre remitjó mes o menys classificable.

Espere que vos agrade i podeu comentar.

2 respostes a Sobre Remitjons

  1. ECOLOGIA Y PAZ ha dit:

    Me parece de Fábula.
    Ten en cuenta que yo considero que hace falta mucha reflexión y debate sobre temas desde la perspectiva personal.
    Para cambiar el mundo lo tenemos que hacer nosotros a nivel personal.
    Tal como somos será el nuevo mundo que queremos.
    ¿Como enlazamos los blog, para hacer debates, reflexiones de lo que tu opinas y de lo que yo?.
    Dime como
    Un abrazo
    David

    • remitjons ha dit:

      He colgado en una pestaña nueva, una página con enlaces a otros blogs. Creo que es lo más que se puede hacer. Los debates y comentarios, lo suyo es dejarlos a continuación de quien escribe el post.

Deixa un comentari