El Gran Fons Penyes Albes de Montitxelvo


Una carrera de 15.7 km i +727 m. al voltant de Montitxelvo molt corredora. Camins i sendes que ens han permes volar, amb una temperatura lleugerament fresqueta que ha fet la carrera més suportable. Esta vegada en companyia de Salva, entre germans. Amb una bossa del corredor que ja val mes que els 8 € que hem pagat d’inscripció: calcetins, samarreta de tirants i productes típics de la zona. Eixim uns 170 corredors. Al km. 2 ja teniem una banda de música tocant per animar els corredors. Més endavant la megafonía en la pista forestal amb la música de ACDC per a marcar-te el ritme. Es nota quan un poble es bolca en una prova d’este tipus.

Un recorregut amb els primers km per  camins i pistes i podem situar-nos cadascú al seu lloc sense agobiaments ni embuts. I tractant de no baixar el ritme! Una zona molt boscosa i agradable amb bones sendes, Fem la primera pujada y tornem a baixar i als pocs quilómetres comencem l’ascenció a les Penyes Albes. A partir d’aquí, predomina la baixada amb alguna pujadeta curta.

En la classificació he fet un temps de 1 h. 31 min. 37s. a un ritme de 5m. 47s./km., acabant en el podium com a primer dels veterans B i el 26 de la general.

Aquesta entrada s'ha publicat en Corrent per la muntanya, Muntanya i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El Gran Fons Penyes Albes de Montitxelvo

  1. Retroenllaç: III Yo Dono Vida | GarciBea

Deixa un comentari